Miestna samospráva komunikuje aj cez sociálne siete

19.04.2013 Poprad

Poprad 19. apríla (TASR) - Samospráva v meste Poprad komunikuje už aj cez sociálne siete. Najnovšou aktivitou je zriadenie účtu na sieti Twitter. Aktuálne informácie o dianí v meste tak budú môcť Popradčania dostávať ešte rýchlejšie ako cez štandardné komunikačné kanály.
„Aj uplynulá zima, ktorá priniesla niektoré mimoriadne situácie z pohľadu nárokov na rýchlu komunikáciu s obyvateľmi mesta, nás presvedčila o tom, že budovanie nových komunikačných príležitostí má zmysel,“ informovala prednostka Mestského úradu v Poprade Oľga Netočná. Prostredníctvom siete Twitter tak obyvatelia mesta budú môcť získať najaktuálnejšie informácie zo samosprávy, informácie o živote v meste, o zaujímavých podujatiach či rôznych obmedzeniach.
„Twitter by mal byť ďalším malým kľúčom k informáciám o našom meste a živote v ňom. Veríme, že počet nasledovníkov bude stúpať tak, ako budú ľudia zisťovať, že týmto spôsobom môžu získať informácie o meste možno ešte rýchlejšie ako zo štandardných médií,“ dopĺňa komunikačný manažér popradskej radnice Marián Galajda.
 

Vyberte región